Zapojte se do diskuse v hPodu #518
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #518

Zapojte se do diskuse v hPodu #518

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

20. 1. 2016 15:23 19
Reklama

Po maličké pauze se v pátek vrátí poprvé regulérně v tomto roce tradiční hPod. A protože nás skoro osm hodin debatování nad výsledky letošní Invaze pořádně vyčerpal, budeme se ho snažit krotit na přijatelnou míru. A vy víte, že když se něco takového řekne/napíše, tak to vždy ve finále znamená opak!

Ze všeho nejdříve vás necháme, prostřednictvím našeho média Jirky, nahlédnout pod pokličku tomu, o co jste si často psali - výsledkům Invaze 2015 a dokonce vám řekneme i několik nečekaných čísel. A fakt slibujeme, že se u toho nebudeme hádat.

Jarda pak otevře téma her, u kterých byste si rádi vysbírali dobroty až po dohrání. Do Ori and the Blind Forest totiž s vydáním ultimátní edice (a snad i do těch standardních) přibude právě možnost si vše dodatečně vyzobat. U jakých her bychom to také uvítali? A které to udělaly správně? A na závěr si Vojta vykloní ruku z okna, nasadí si flanelku a pořádně zatroubí. Řeč totiž bude, v lehce odlehčené formě, o American Truck Simulatoru!

Posluchač Samariel nám sice svých třicet tisíc dotazů už poslal, ale to neznamená, že vy byste se nemohli na nic zeptat. Adresa podcast@hrej.cz je vám plně k dispozici!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama