Zapojte se do diskuse v hPodu #475
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #475

Zapojte se do diskuse v hPodu #475

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

19. 3. 2015 16:06 5
Reklama

Zítra budeme natáčet další díl našeho tradičního podcastu hPodu, do kterého se budete moci zapojit pochopitelně i vy. Tentokrát to ale uděláme maličko jinak. Veškeré vaše dotazy totiž zahrneme do samostatné rubriky, neboť na vaše četné připomínky jsme uznali, že jejich provázání přímo s naším povídáním úplně neprospívá plynulosti debaty. Takže díky za to a pochopitelně nás prohánějte svými připomínkami dál. A ne, sázky jen tak rušit nebudeme ;)

A o jakých tématech se po pátečním podcastu začne mluvit? Naším prvním tématem bude Hra s velkým H - Ori and the Blind Forest. Ta si v naší recenzi odnesla absolutní hodnocení a kluci už se těší, až mě (Jardu) podrobí všetečným otázkám, zda si tahle roztomilá plošinovka pět z pěti skutečně zaslouží. Probereme také kompletní druhý díl Resident Evil: Revelations. Jirka už za sebou, s trochou štěstí, bude mít všechny epizody a poví nám o nich vše, co bude moct. A protože víme, že jste moc rádi, když mluvíme o filmech, tak tentokrát spojíme téma her a filmů do jednoho. Tento týden se totiž objevil trailer na film Pixels, v němž sice bude hrát Adam Sandler, ale hlavně v něm budou slavné herní postavičky. Pokecáme nejen o něm, ale také o dalších filmech na motivy her. Přispějte nám do debaty svým oblíbeným kouskem!

Nemůže chybět ani povídání o heistech do Grand Theft Auto V, neboť vyšel nový update, upravující právě online část. Jak to pocítili při svých multiplayerových sessions kluci? A finální téma se přímo nabízí. Dnešní zpráva o tom, že lidé jsou ochotni platit za demoverzi hry Final Fantasy XV nás pobavila a jelikož tím chceme pobavit i vás, tak se o tom rozpovídáme na závěr hPod #475.

Anebo se do našeho podcastu chcete zapojit tradiční formou? Adresa podcast@hrej.cz je vám plně k dispozici!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama