update-crysis-2-bude-kompletne-ve-3d
Novinka Update: Crysis 2 bude kompletně ve 3D

Update: Crysis 2 bude kompletně ve 3D

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 6. 2010 09:40
Reklama

Update v 11:40:

Vedle příslibu, že budete moci hrát nový Crysis v trojrozměrném zobrazení, dostalo se i na upřesnění data vydání. Podle posledních informací jsme si měli zahrát až v prvním čtvrtletí příštího roku, datum však bylo ke všeobecné radosti vrženo zpět, a tak se dočkáme už na pozdim. Oficiálně se mluví o přelomu třetího a čtvrtého čtvrtletí, když to ale vývojáři stihnou do Vánoc, sklidí radostný potlesk.

Původní zpráva:

Když se řekne Crysis, naskočí vám Crytek. A když se řekne Crytek, naskočí vám audiovizuální orgie. Nic naplat, tyhle asociace jsou naprosto oprávněné a týkat by se měly i druhého dílu výše jmenované střílečky. Crysis 2 totiž nebude vyšperkovaný jen po stránce grafiky, tým kolem Cevata Yerliho počítá i s kompletním trojrozměrným zobrazením. Zmiňovaný muž to vyzvonil v rozhovoru pro USA Today: „Úspěch 3D filmů jako Avatar a uvedení 3D televizí nám říká, že jde o další velké hnutí v prostředí zábavy. Podobně jako HD před rokem.“

Co to znamená pro hry je pak už asi naprosto jasné – hráči by měli mít z hraní lepší zážitek, což se pokusí demonstrovat právě Crysis 2. Hra bude nabízet trojrozměrné zobrazení na všech třech chystaných platformách a dokonce i v multiplayeru, takže pokud patříte mezi fanoušky této a spousty dalších her, možná byste měli zauvažovat nad nějakým tím 3D monitorem. A jestli na to kašlete, taky dobře, Crysis 2 bude samozřejmě možné hrát i hezky po staru, ve 2D!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama