The Sims 4: Horse Ranch je již oficiálně oznámeno. Chov o koně, kozy i ovce začne příští měsíc
i Zdroj: Maxis / Electronic Arts
The Sims 4 Novinka The Sims 4: Horse Ranch je již oficiálně oznámeno. Chov o koně, kozy i ovce začne příští měsíc

The Sims 4: Horse Ranch je již oficiálně oznámeno. Chov o koně, kozy i ovce začne příští měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2023 10:00

Během tohoto týdne jsme vás informovali, že The Sims 4 dostanou nové rozšíření, které vedle již přítomných psů a koček umožní pečovat i o koňské hřbety. Inu, tato zpráva se nyní potvrdila. V tuto chvíli téměř deset let stará hra, která už, doufejme, vyhlíží svého nástupce – 20. července dostane další velké rozšíření, tentokrát na téma ranče. Hlavním přírůstkem rozšíření Horse Ranch je Chestnut Ridge, idylický kousek Ameriky, kde budete moci žít svůj vysněný venkovský život, chovat zvířata a tančit s místními obyvateli.

Reklama

  • Electronic Arts po úniku oznámilo nejnovější rozšíření pro čtvrté The Sims
  • Jde se o dodatek Horse Ranch, který tematicky navazuje na Cottage Living
  • Vyjde 20. července a dovolí chovat koně, ovce a kozy

Na rozdíl od spekulace, která předpokládala, že dodatek vyjde až 31. srpna, víme nyní to, že se tak stane už 20. července. Datum 31. srpna totiž odkazovalo pouze na to, že každý, kdo si Horse Ranch do té doby koupí na jedné z platforem, získá několik bonusových předmětů, včetně rezonanční kytary, uměleckého díla v podobě kola od vozu a rustikálního houpacího křesla. 

The Sims 4: Horse Ranch je již oficiálně oznámeno. Chov o koně, kozy i ovce začne příští měsíc
i Zdroj: Maxis / Electronic Arts

Tím naštěstí ale končí to, v čem se únik pletl, jelikož zbytek dokonale sedí. Trailer tak prozrazuje, že nový dodatek opravdu vyjde ze staršího The Sims 3: Pets a The Sims 4: Cottage Living, kde budete moci očistit svá zvířata, sklízet úrodu či vařit vlastní likéry. 

Aby toho navíc nebylo málo, nebudou chybět ani přehlídky, u kterých půjde vyhrát ceny. Společně se svými sousedy budete tak moci pořádat sešlosti, kdy se utkáte ohledně otázky, čí mazlíčci jsou nejlepší, nebo se dostavíte přímo při předvedení jejich dovedností, pokud jde o jezdecké soutěže v rámci ořů. 

Jak už totiž Horse Ranch dává poměrně jasně najevo, tou největší novinkou jsou tu právě koně a hříbata, které půjde chovat. Balíček přidává možnost jednak koně zachraňovat, jednak kupovat a jednak i ručně vytvářet, přičemž – jako kočky a psi z rozšíření Cats & Dogs – i oni budou součástí vaší domácnosti a budou zabírat místo a tvořit sociální vazby.

Jezdci i koně si tímto způsobem budou tedy muset tvořit pouto a stejně tak i jisté dovednosti. Pro jezdce se jedná např. o to, že budou pilovat svou dovednost jízdy na koni, zatímco koně obratnost a skok v rámci překážek. Na vylepšení té či oné dovednosti je však stále třeba čas věnovaný tréninku. V rámci jednotlivých částí sezení, kdy toto chcete provést, zamíříte tedy do jezdeckého centra, vedle něhož najdete i více společenská místa, jako např. bary a taneční sál, jež umožňují více sociální vyžití. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama