Temné sci-fi RPG Astropulse Reincarnation se představuje ve stylové ukázce
i Zdroj: Imagendary Studios
Novinka Temné sci-fi RPG Astropulse Reincarnation se představuje ve stylové ukázce

Temné sci-fi RPG Astropulse Reincarnation se představuje ve stylové ukázce

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 4. 2024 17:00

Jak by to vypadalo, kdyby do Země narazil meteorit a změnil její biologický vývoj? To se dozvíte v nové hře od bývalého výtvarníka z Blizzardu.

Reklama

Studio Imagendary, které založil uznávaný a nyní už bývalý výtvarník z Blizzardu Wei Wang, představilo hru Astropulse Reincarnation. Tato nová singleplayerová sci-fi střílečka z pohledu třetí osoby se odehrává na válkou zničené Zemi ve velmi vzdálené budoucnosti. Tvůrci mají dokonce v plánu později rozšířit hru o krátké filmy, komiksy a grafické romány. 

Astropulse Reincarnation je sci-fi sága, která sleduje působení záhadné vesmírné energie známé jako Astropuls. Tato energie dorazila na Zemi prostřednictvím meteoritu asi před 250 miliony let, drasticky změnila biologický vývoj Země a zažehla globální katastrofu, která přetvořila lidskou civilizaci. V tomto roztříštěném světě vznikají nové druhy a civilizace, které svádějí boj o přežití s prastarými entitami. A právě z tohoto postapokalyptického prostředí pochází i mladý muž a jeho společníci, kteří se vydávají na cestu, aby zvrátili svůj tragický osud.

Další informace o Astropulse Reincarnation zatím nejsou známé. Víme jen, že je vyvíjena enginu Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama