priserny-gears-of-war-song-od-megadeth-ke-stazeni
Novinka Příšerný Gears of War song od Megadeth ke stažení

Příšerný Gears of War song od Megadeth ke stažení

sleepless.

sleepless.

27. 11. 2006 09:53 3
Reklama

Dlouholetý lídr a jediný stálý člen kapely Megadeth Dave Mustaine je bez debat skvělý skladatel i kytarista a když se zadaří, tak i slušný textař. Občas se sice chová jako idiot a hudebníky ve své kapele střídá jako ponožky, ale to nic nemění na faktu, že hudbu dělá pořád dobrou. Někdy mu to však nesedne a stvoří něco, zač by se styděla i ta nejposlednější revival banda Megadeth.

Ukázkovým příkladem je oficiální Gears of War skladba, která už sice byla veřejně presentována několikrát (na koncertech, skrze oficiální GoW trailer atd.), ale až nyní si ji mohou si mohou zájemci přímo odsud stáhnout odsud. V jejím případě nejde ani tak o hudební stránku, která není zas tak úplně hrozná, ale spíše o textovou stránku věci, která je tak hrozná, že se ani slovy popsat nedá. Rozhodně tu nikdo nechce Daveovi křivdit, možná měl slabou chvilku, možná mu při psaní textu radil člověk co psal dialogy do hry (dál už raději hada bosou nohou dráždit nebudeme :), nebo mu na napsání textu a hudby dal někdo maximálně deset minut, ale některé hrůzy se prostě nedají jen tak odbýt. Bez ohledu na to, že se jedná o studio demo a ne finální verzi skladby.

Ano, moc dobře víme, že Dave musel nějakým způsobem projevit svůj vděk (jinak řečeno, bylo to ve smlouvě) za to, že společnost Microsoft zasponzorovala skrze titul Gears of War jeho megalomanskou putovní koncertní akci GiganTour 2006, ale mohl to přeci jenom udělat lépe. To co stvořil je totiž vyloženě k smíchu a nesahá to ani po kotníky výborné Duke Nukem skladbě, kterou si střihl před mnoha a mnoha lety. Snad nám Dave spraví náladu chystaným novým albem Megadeth, které by mělo vyjít příští rok jako nástupce vyborné placky The System Has Failed z předminulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama