MGS V vyexpedoval 6 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MGS V vyexpedoval 6 milionů kopií

MGS V vyexpedoval 6 milionů kopií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 1. 2016 14:18 4
Reklama

Určitě nemůže být příliš pochyb o tom, že Metal Gear Solid V: Phantom Pain je kvalitní hrou. Své o tom ostatně vypovídá i fakt, že se hra dostala i do nominací v redakčním vyhlašování hry roku (to můžete vidět zde a zde) a nominací se této akci dostalo ostatně i ve vašem hlasování. Pro Konami pak je příjemný výsledek ten, že přijetí u komunity znamenalo i prodejní úspěch.

Vydavatel se totiž chlubí tím, že posledního dílu série se vyexpedovalo do obchodů na 6 milionů kopií. Všichni samozřejmě víme, že to nutně neznamená prodané kopie, ale i tak se jedná o velmi slušnou cifru, jež ve finále dopomohla 37,5 % nárůstu v celkových ziscích videoherní divize společnosti.

Konami to dává vědět ve své finanční zprávě týkající se posledních třech kvartálů letošního roku. Tehdy společnost vydělala takřka 772 milionů dolarů s čistým ziskem 211 milionů. Rok předtím to přitom bylo pouze 561 milionů dolarů výdělku a pouze 88 milionů čistého zisku. Otázkou ale je, jak tomu bude v měsících následujících, neboť Konami nyní nemá v portfoliu nic velkého a na západ mířeného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama