Mass Effect chystá na sobotu překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect chystá na sobotu překvapení

Mass Effect chystá na sobotu překvapení

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 11. 2015 09:44 6
Reklama

BioWare každý rok oslavuje 7. listopadu jako den Mass Effectu a tuto sobotu se fanoušci sci-fi série mohou těšit na odhalení několika překvapení. Nebude se jednat o žádné zásadní oznámení, ale přesto bychom si měli sobotu s Mass Effectem užít.

Před rokem BioWare vydali několik concept artů, které představily nové lokace v Mass Effect: Andromeda (prohlédněte si je v galerii pod novinkou). Letos bychom se mohli dozvědět více třeba o filmovém zpracování Mass Effectu nebo by mohlo dojít na první screenshoty z připravovaného dílu. Včera jsme se dozvěděli, že by Mass Effect: Andromeda měl být tak pěkný na pohled jako Star Wars Battlefront.

BioWare žádné bližší informace o sobotním programu nezveřejnili, ale plánují během dne na Twitteru studia i hry rozdávat herní swag a přenášet hraní rozlučkového DLC Citadel pro Mass Effect 3, během kterého se budou vybírat peníze pro charitativní organizaci Extra Life. Stream začne na Twitchi v sobotu v 18.00.

Více informací se můžete dozvědět na blogu BioWare. Mass Effect: Andromeda má stanovené vydání na podzim příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama