Geniální nezávislý titul Outer Wilds vyjde i na Xbox Series a PlayStationu 5
i Zdroj: Steam
Outer Wilds Novinka Geniální nezávislý titul Outer Wilds vyjde i na Xbox Series a PlayStationu 5

Geniální nezávislý titul Outer Wilds vyjde i na Xbox Series a PlayStationu 5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 7. 2022 21:48

Jen málokterá hra umí na tak malé ploše rozehrát tak poutavé a chytře vymyšlené divadlo, jako nezávislý projekt Outer Wilds z roku 2019. Od 15. září si ho budou moct vyzkoušet i majitelé současné generace konzolí, tedy Xboxů Series a PlayStation 5.

Reklama

  • Outer Wilds 15. září vyjdou i na současných konzolích

Na své konferenci to oznámilo vydavatelství Annapurna Interactive. Nové konzole s sebou také přinesou malá technická vylepšení. Titul poběží v šedesáti snímcích za sekundu. Bohužel ale do stejného termínu nestihne vyjít už dříve oznámená verze pro Nintendo Switch. To je velká škoda, na handheldovou konzoli se totiž výborně hodí.

Outer Wilds od studia Mobius Digital patří k nejlépe hodnoceným hrám roku 2019 a posbíraly celou řadu ocenění včetně velkého množství cen pro hru roku. V mysteriózním titulu zkoumáte záhadu sluneční soustavy, ve které funguje čas tak trochu podivně, a především je zaseknut v nekonečném cyklu. Pro maximální zážitek ale doporučujeme přistupovat k Outer Wilds s absolutním minimem znalostí a informací. Tohle je prostě unikátní zážitek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama