Bugsnax koncem dubna zamíří na další platformy. Zároveň vyjde bezplatné rozšíření s podtitulem The Isle of Bigsnax
i Zdroj: Young Horses
Bugsnax Novinka Bugsnax koncem dubna zamíří na další platformy. Zároveň vyjde bezplatné rozšíření s podtitulem The Isle of Bigsnax

Bugsnax koncem dubna zamíří na další platformy. Zároveň vyjde bezplatné rozšíření s podtitulem The Isle of Bigsnax

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 4. 2022 08:00

Konec roku 2020 byl pro herní průmysl naprosto zásadní, byl totiž spuštěn prodej konzolí PlayStation 5 a Xbox Series. Asi si také vzpomenete na launchové hry, už jen z toho důvodu, že jich příliš mnoho nebylo. Konzoli od Sony doprovodila třeba bizarní adventura Bugsnax. A ta brzy potěší i hráče zeleného týmu.

Reklama

  • Bugsnax už 28. dubna vyjde na konzolích Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch
  • Od prvního dne bude k dispozici v Game Passu
  • Hru zároveň obohatí bezplatné rozšíření The Isle of Bigsnax

Počin autorů z nezávislého studia Young Horses byl dokonce první hrou v nabídce PlayStation Plus, kterou si předplatitelé na nové konzoli mohli vyzvednout. Pozornost si však získala hlavně díky netradičnímu konceptu. No řekněte sami - kolikrát jste ve virtuálních světech narazili na pobíhající jahody, plazící se bagety a podobné oživlé pochutiny?

Bugsnax je nyní k dispozici na PS4, PS5 a také na PC. Brzy však zamíří také na konzole Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch. Zároveň se zpřístupní na Steamu, doposud byl totiž k mání pouze v nabídce obchodu Epic Games Store. K vydání na dalších platformách dojde 28. dubna, hned od prvního dne navíc doplní nabídku služby Xbox Game Pass.

To ale není vše. Ve stejný den vyjde bezplatné rozšíření s podtitulem The Isle of Bigsnax. Kreativní ředitel Kevin Zuhn prozradil, že se zážitek rozšíří o zhruba tři hodiny, do hry se totiž dostane zcela nový biom a spolu s ním dorazí dosud neviděné potvory, které budou minimálně stejně praštěné, jako ty v základní hře. Více napovídá přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama