Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera
i Zdroj: Rocksteady
Suicide Squad Novinka Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Dominik Tománek

Dominik Tománek

23. 1. 2024 10:00

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se pomalu a jistě blíží a tvůrci nešetří marketingovou propagací. V jednom z posledních videí ze série Insider se tak podělili o hratelného Jokera.

Reklama

Vývojářské studio Rocksteady Studios odhalilo porci bezplatného sezónního obsahu pro hru Suicide Squad: Kill the Justice League. Po vydání se totiž prý objeví další obsah. První sezóna odstartuje v březnu a bude zahrnovat nejslavnějšího padoucha ze od DC. Joker se připojí a bude i novým hratelným členem Sebevražedného oddílu. Bude mít jedinečné pohybové schopnosti a zbraně, včetně deštníku poháněného raketou. Jestli jste fanoušky Jokera s hlasem Marka Hamilla (nejen) ze série Arkham her, tak bohužel budete zklamaní. 

Tvůrci také představili Elseworlds, reality, které padouch Brainiac napadá ve snaze je spojit do jednotného multivesmíru. I kvůli tomu tvůrci slibují, že „v budoucích sezónách 2-4 se fanoušci mohou těšit na tři nové hratelné postavy, tři nová prostředí, nové zbraně, tematické sady vybavení, aktivity a aktualizace v polovině sezóny.“ Jak samotná hra dopadne je však otázkou, alfa testeři si hru nemohli vynachválit, jinak tomu bylo u novinářů, kteří se ke hře dostali. 

Vlastní názor na Suicide Squad: Kill The Justice League si budete moci utvořit již 2. února, kdy hra dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama