Hood: Outlaws & Legends uvádí Rangera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hood: Outlaws & Legends uvádí Rangera

Hood: Outlaws & Legends uvádí Rangera

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 2. 2021 09:25

Chystaná multiplayerová akce od Sumo Digital, přenášející hráče do kůže Robina Hooda, popř. jednoho z jeho kumpánů, byla poprvé ukázána na loňském State of Play. V rámci zaměření na 4v4 PvPvE multiplayer má hra nabízet především vyžití v podobě vyváženého stealthu a zběsilé akce. Tento výrok vývojářů pozvrzuje i nová ukázka třídy Ranger.

Reklama

Game director Andrew Willans nás seznamuje se skutečností, že lukem disponující Ranger, jehož předlohou je právě Robin, bude zaměřen na boj z dálky a plížení. Svého střeleckého umu může mimo likvidace nepřátel využít i pro vyslání speciálního šípu, jež mu (nebo jeho spojencům) pomocí upevněného lana umožní překonávat okolní překážky. Svůj talent může rovněž využít pro střelbu šípů způsobujících explozi v místě dopadu.

 

 

Aby byla hra za Rangera vyvážena, je třída omezena nemožností odrážet příchozí fyzické útoky, kvůli čemuž se budou hráči muset spoléhat výhradně na úhybné manévry a skrývání. V případě bezvýchodné situace bude možné použít poslední dostupné řešení, a sice oslepující granát, který mu dočasně nabídne příležitost k úniku. Pokud vás však ani tato možnost neosloví, můžete volně sáhnout i po jedné ze zbylých tříd, kterými je Hunter, Brawler nebo Mystic.

Multiplayerová akce pod vydavatelstvím Focus Home Interactive hráče zavede do časů Robina Hooda už 10. května na Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama