NieR: Replicant v 9 minutách gameplaye
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NieR: Replicant v 9 minutách gameplaye

NieR: Replicant v 9 minutách gameplaye

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 2. 2021 07:50 9

Už delší dobu počítáme s tím, že vylepšenou verzi prvního NieR, NieR Replicant ver.1.22474487139, budeme moci sami vyzkoušet už koncem dubna. Nově se k této informaci přidává působivá ukázka, která na delším časovém úseku názorně předvádí, na co se ve hře můžeme těšit.

Reklama

Pakliže nejste srozuměni s minulostí série, dovolte nám krátké historické okénko. První Nier debutoval pod drobnohledem Square Enixu a vývojářského studia Cavia v roce 2010, a to jmenovitě ve dvojici verzí – Nier Replicant pro PS3 (pouze Japonsko) a NieR: Gestalt pro Xbox 360. Obě verze se nelišily pouze v názvu a platformě, nýbrž i obsahu, který nabízely. Zatímco NieR: Replicant, u kterého čekáme na vylepšenou verzi, nabídl mladšího protagonistu, jeho soukmenovec, NieR: Gestalt, nabídl hrdinu podstatně staršího.

V celkovém zasazení už jen zbývá dosadit, že Nier Replicant, potažmo jeho vylepšená verze je příběhově zasazena před události NieR: Automata. Přičemž jejich provázanost je spíše volnějšího charakteru než přímá návaznost. Z hlediska terminologie se pak sluší zmínit, že vývojář Joko Taro se vymezil proti tomu, že by NieR Replicant ver.1.22474487139 představoval remaster nebo remake.

Navrátíme-li se k úvodem zmíněné ukázce, ta nám poskytuje další vhled do herních systémů a chystaných změn. První podobné video jsme mohli spatřit poslední září na akci Tokyo Game Show 2020. Už po druhé jsme se proto mohli přesvědčit, že předělávka převede originál do pohlednějšího hávu, nabídne opětovně nahrané dialogy s původními dabéry a přiblíží hratelnost více k NieR: Automata. Mimo to mohou fanoušci očekávat nové hudební skladby či mírné rozšíření původního příběhu.

NieR Replicant ver.1.22474487139 vyjde 23. dubna na PS4, Xbox One a PC.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama