King's Bounty II se o několik měsíců opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka King's Bounty II se o několik měsíců opozdí

King's Bounty II se o několik měsíců opozdí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 2. 2021 09:25

Tahové RPG King's Bounty II mělo přicválat už během března, nyní ale bohužel vyšlo najevo, že se královská družina maličko zdržela. Skutečnost oznámila společnost 1C Entertainment, podle všeho je potřeba více času na finální úpravy.

Reklama

Z vyjádření vyplývá, že je hra již nyní kompletní a v hratelném stavu. Vývojáři nicméně potřebují další čas na testování, opravu chyb a finální začištění, aby se k hráčům dostal ten nejlepší možný zážitek. Pro 1C Entertainment jde evidentně o důležitý projekt, společnost tedy nechce produkci zbytečně uspěchat.

Právě finální úpravy a balancování herních prvků zabírají autorům hodně času. Jak sami podotýkají, King's Bounty II je komplexní hra, která je stojí na pokročilých herních mechanismech. V boji je potřeba vnímat charakter krajiny, využívání prostředí je klíčem k úspěchu. Na mapě se kupříkladu objevují překážky, které lze využít jako taktické prvky.

Klasickou tahovku autoři navíc okořenili implementací third-person pohledu, jenž bude k dispozici mimo souboje, hráči si mohou vybrat hned ze tří dostupných postav. Autoři slibují nelineární dobrodružství v otevřeném světě.

Pokud nedojde k dalšímu odkladu, objeví se King's Bounty II 24. srpna. Hra míří na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na PC bude k mání pouze na Epic Games Store.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama