EA prý rozhodne o osudu Anthem Next
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA prý rozhodne o osudu Anthem Next

EA prý rozhodne o osudu Anthem Next

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2021 21:53 8
Reklama

Představitelé společnosti Electronic Arts tento týden zasednou u jednoho stolu s malým týmem, který předělává nepovedenou multiplayerovou akci Anthem a rozhodnou, zda projekt podpořit, nebo jej naopak definitivně ukončit. Alespoň to tvrdí zdroje blízké Jasonu Schreierovi, potažmo agentuře Bloomberg. 

S trochou nadsázky tak život Anthem Next, jak se “reimaginace” hry interně nazývá, a zřejmě i celé značky visí na vlásku. Dle dosavadních tvrzení BioWare na hře pracuje oddělená třicetičlenná skupina vývojářů. Zdroje, které si nepřály být jmenovány protože jde o důvěrné informace, však tvrdí, že by projekt potřeboval minimálně trojnásobné množství zaměstnanců. Zástupci vydavatele EA by prý měli na základě aktuální verze hry rozhodnout, zda se projektu definitivně nevzdat a finance i lidské zdroje raději neinvestovat jinam. Mluvčí společnosti nicméně tato tvrzení nechce nijak komentovat, protože jde o spekulace.

Anthem vyšel na začátku roku 2019 a šlo v pořadí o druhou nepříliš povedenou hru BioWare. Po rozporuplném Mass Effect Andromeda Anthem propadl. I kvůli technickým problémům a nemastné hratelnosti velmi rychle přišel o hráče a studio se rozhodlo hru od základů přebudovat. Během loňského roku výkonný producent Christian Dailey naznačoval, že hra skutečně změní samotné jádro hratelnosti - od střelby až po systém lootu - v prosinci byl ale od projektu převelen. Od té doby o Anthem Next nic nevíme.

Dokáže se tento prokletý looter-shooter vzepřít svému osudu, nebo nad ním majitelé nadobro zlomí hůl?

Týmy BioWare v současnosti vyvíjí čtvrtý díl Dragon Age a blíže nespecifikované pokračování série Mass Effect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama