Halo: MCC půjde hrát “novým způsobem”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo: MCC půjde hrát “novým způsobem”

Halo: MCC půjde hrát “novým způsobem”

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2021 14:34 2
Reklama

Kompilace prvních čtyř dílů a dvou spinoffů sci-fi akce Halo se zřejmě brzy podívá na nové platformy nebo distribuční sítě. Studio 343 Industries totiž na oficiálním fóru odhalilo, že bude připravovaný betatest aktualizované verze Halo: The Master Chief Collection dostupný na novém “místě”. Je otázkou, co to znamená konkrétně.

S nejvyšší pravděpodobností se můžeme těšit na novou formu digitální distribuce nebo na novou hardwarovou platformu. Celkem logickým a nepřekvapivým krokem by byl obchod Epic Games Store, výrazně zajímavější je však představa Halo na konzolích PlayStation nebo Nintendo Switch. Master Chief, legendární hrdina a letitá ikona platformy Xbox na konkurenčních konzolích zní sice neuvěřitelně, už dříve se ale objevily spekulace o tom, že Microsoft o vydání na konzoli PlayStation uvažoval.

S xboxovou verzí letošního ročníku MLB The Show, vyvíjeného týmem San Diego Studio pod hlavičkou Sony Interactive Entertainment, se začínají ledy exkluzivit a vzájemné rivality prolamovat. Lze ale předpokládat, že je virtuální baseball spíše výjimkou a verzi pro Xbox si vynutili přímo představitelé sportovní ligy.

Podrobnosti se dočkáme snad brzy. Každopádně je už teď jisté, že autoři pro Master Chief Collection připravují řadu vylepšení nastavení kamery (na konzole Xbox One například přibyde posuvník FOV) a podporu ovládání klávesnicí a myší.

Halo: The Master Chief Collection je v současnosti dostupné na konzolích Xbox a PC se systémy Windows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama