Agent 47 představuje dodatečný obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 představuje dodatečný obsah

Agent 47 představuje dodatečný obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 2. 2021 09:55
Reklama

Agent 47 se vrátil ke svému řemeslu koncem ledna. Jak se třetí díl vydařil, si můžete ověřit v recenzi od Davida, který se s holohlavým zabijákem rozloučil velmi slušným hodnocením. Autoři nicméně ještě neřekli poslední slovo, připravili si totiž dodatečný obsah, který představili v posledním videu.

Objeví se například speciální zakázky, jež se dají vnímat jako poděkování všem hráčům, kteří investovali do Deluxe Edition. Skrze tyto kontrakty se navíc zpřístupní unikátní předměty, například katana nebo granáty s jedem.

Už je také známo, kdy se objeví první Elusive Target, tedy cíl, na jehož zneškodnění mají hráči pouze jeden jediný pokus. Při této příležitosti se vrátí do italského městečka Sapienza, kde budou muset vyřídit dvojitou zakázku. Mise bude k dispozici od 26. února do 8. března.

Vývojáři sice prohlásili, že už do hry nebudou přidávat nové lokace, to ale neznamená, že by zcela zanevřeli na tvorbu dalšího obsahu. Jako základ však poslouží aktuální mapy, kde pro hráče přichystají více prostoru a možností k dokončení zakázek.

Hitman 3 je dostupný na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama