Unikl obal MLB The Show 21 pro Xbox a PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl obal MLB The Show 21 pro Xbox a PS

Unikl obal MLB The Show 21 pro Xbox a PS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 1. 2021 11:00

Na převádějí exkluzivních her mezi konkurenčními platformami nejsme příliš zvyklí, tím spíše jedná-li se o...

Reklama

Na převádějí exkluzivních her mezi konkurenčními platformami nejsme příliš zvyklí, tím spíše jedná-li se o titul Sony. Jak se však ukazuje, časy se mění, a my tak můžeme být svědky situace, že dosavadní PS exkluzivita MLB The Show ponese i ve verzi pro Xbox logo SIE San Diego Studios.

Obrázek, na jehož oficiální potvrzení, popř. vyvrácení si budeme muset stále počkat, se během dnešního dne objevil na instagramovém účtu Anerdydad. Na věrohonosti uniklého box artu přidává fakt, že někdejší prodloužení licence mezi Sony a Major League Baseball z roku 2019 přineslo také zprávu, že značka již nebude PS exkluzivitou. Souběžně s tím bylo v nedávné době navíc oznámeno, že už příští měsíc má dojít k odhalení novinek k letošnímu ročníku. Únik může tudíž předcházet připravovanému odhalení.

Navzdory pochopitelné skepsi herního publika si Anerdydad za podobou zveřejněného box artu stojí, což mimo jiné ztvrdil i dalším příspěvkem. Co však budoucnost opravdu přinese, je pochopitelně otázkou. I nadále tak trpělivě vyčkáváme na zodpovězení otázky, jestli mimo PS a Xbox zamíří MLB i na PC a Switch a zda za jejich případnou produkci bude taktéž zodpovídat tým San Diego

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama