Apex Legends popisuje schopnosti Fuse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends popisuje schopnosti Fuse

Apex Legends popisuje schopnosti Fuse

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 1. 2021 09:20
Reklama

Fuse už brzy zaujme své právoplatné místo mezi zbylými legendami Apex Legends, a není proto náhodou, že nám vývojáři chtějí vepsat novou postavu více do paměti. Jako již tradičně tak činí skrze gameplay trailer předvádějící hlavní schopnosti příchozího hrdiny.

Walter “Fuse” Fitzroy, dále pouze Fuse, přenese hráče do kůže trénovaného žoldáka, mezi jehož dominantní vlastnosti patří manipulace s výbušninami. Za pomoci své mechanické paže může využít pasivní schopnosti Grenadier, kdy dokáže vyslat aktivovaný granát přesněji, rychleji a dále než zbylé postavy. Aktivní schopností pro běžné užití se naopak stává Knuckle Cluster, tedy bomba, která se krátce po použití rozdělí na shluk menších min.

Finálním esem v rukávu se stává The Motherlode - skrze tuto ultimátní dovednost tasí Fuse svou milovanou zbraň Wally, označí kýženou lokaci a následně sešle bombardování a smrt na zvolené místo. Nakolik bude tato možnost efektivní proti zbylým hráčům budete moci otestovat už 2. února, kdy Fuse spolu s novou sezónou dorazí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama