Destiny 2 obdrží sezónní výzvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 obdrží sezónní výzvy

Destiny 2 obdrží sezónní výzvy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 1. 2021 08:55
Reklama

S odebráním části staršího obsahu a jeho přesunu do tzv. Vaultu došla řada hráčů Destiny 2 k přesvědčení, že sci-fi akce studia Bungie nemusí do budoucna nabízet dostatek obsahu pro dlouhodobé hraní. Aby vývojáři těmto dohadům předešli, rozhodli se pro přidání sezónních výzev.

Nově představený systém předloží před hráče 3-10 každotýdenních výzev, přičemž střídat se budou po dobu prvních deseti týdnů každé sezóny. Vývojáři si od změny slibují především to, že hráči budou více motivováni ke zkoušce odlišných režimů, jako je Strike, Gambit nebo Crusible.

Přístup k přehlednému vyobrazení aktuálně probíhajících výzev bude zprostředkován skrze samostatnou obrazovku, ke které se dostanete v sekci Quest Log nebo Season Pass. Jejich aktivace bude řešena zcela automaticky, vzhledem k čemuž nebude nutné navštívit herní postavy pro jejich vyzvednutí.

Výzvy bude možné dokončit pro každý účet právě jednou, jejich samotné plnění nebude však vázáno na konkrétní týden dané sezóny. Odměnou za odevzdání bude povětšinou herní měna a balíček zkušenostních bodů, které budou sloužit k levelování ranku v Season Passu. Ve výjimečných případech může odměna obsahovat i unikátní sezónní obsah. Zde pak půjde především o zbraně a předměty rozšiřující lore. Přibližně 60 % výzev půjde podle vývojářů dokončit bez vlastnění Season Passu.

Trailer k nové sezóně spolu s bližšími informacemi bude uveřejněn 2. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama