Podpora mlátičky Bleeding Edge končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora mlátičky Bleeding Edge končí

Podpora mlátičky Bleeding Edge končí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 1. 2021 07:48
Reklama

Studio Ninja Theory má nyní plné ruce práce. Asi nejvíce nás zajímá, jak pokračuje vývoj Senua’s Saga: Hellblade 2. Studio je však zapojeno i do dalších projektů, zmínit můžeme třeba ambiciózní Project Mara nebo The Insight Project. Vývojářům by zkrátka pomohlo, kdyby si uvolnili ruce. A to se brzy stane.

Studio totiž na Twitteru oznámilo, že přestane pracovat na obsahových updatech pro Bleeding Edge. V příspěvku naznačuje, že je multiplayerová akce stále přístupná na PC a na konzolích Xbox, vypnout servery tedy zřejmě zatím v plánu není.

Sluší se ale dodat, že pokud by se tak stalo, asi by si toho sotva někdo všimnul. Stačí se podívat na aktuální počty aktivních hráčů. Steam napovídá, že se v posledních dnech v jeden čas připojuje maximálně osm lidí, což je na počin tohoto formátu překvapivě malé číslo.

Bleeding Edge bylo vydáno na začátku loňského roku. Od té doby jsme však o hře prakticky neslyšeli, bylo naprosto evidentní, že mají autoři po odkoupení Microsoftem trochu jiné priority. Týmová mlátička pohořela i navzdory tomu, že byla zařazena do služby Xbox Game Pass.

Na Bleeding Edge si za pár měsíců asi nikdo nevzpomene. Doufejme, že stejný osud nepotká i následující tituly z díly Ninja Theory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama