Biomutant nakonec do konce března nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Biomutant nakonec do konce března nevyjde

Biomutant nakonec do konce března nevyjde

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2021 09:10
Reklama

Koncem minulého týdne jsme informovali o Biomutantovi, který by dle slov výkonného ředitele THQ Nordic měl vyjít nejpozději letos v březnu. Nečekané oznámení působilo trochu zvláštně, už jen kvůli tomu, že jsme o značce zhruba půl roku neslyšeli ani slovo. Nyní se však ukazuje, že jsou plány THQ Nordic trochu jiné.

Magazín Games Industry na Twitteru poskytl malý update, v němž uvádí věci na pravou míru. Redaktory totiž po rozhovoru oslovili zástupci THQ Nordic, aby poupravili tvrzení Klemense Kreuzera. Vydání Biomutanta je naplánováno na další fiskální rok, který začíná 1. dubna a končí 31. března 2022.

Kreuzer měl tedy v podstatě pravdu, když tvrdil, že Biomutant vyjde nejpozději koncem března, jde však bohužel o březen příštího roku. Společnost neposkytla konkrétní datum, zmutovaný chlupáč se tedy může objevit třeba letos na podzim, stejně tak ale mohl být odložen až na začátek roku 2022. Zatím bohužel nejsou ani žádné náznaky k tomu, že by vývojáři v nejbližší době chtěli o značce mluvit.

THQ Nordic momentálně neví, kam dřív skočit. Pod střechou vydavatele vzniká přes 60 her, my však víme pouze o třetině z nich. Kreuzer si pochvaloval žánr 3D plošinovek, v němž naposledy zabodoval SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Remake totiž prodal už přes milion kopií. I proto se chce společnost v budoucnu zaměřit na tvorbu dalších remaků, případně na pokračování licencovaných her.

Biomutant nakonec do konce března nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama