Cyberpunk má problém s ukládáním hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk má problém s ukládáním hry

Cyberpunk má problém s ukládáním hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 12. 2020 09:36 3
Reklama

Mohlo by se zdát, že už má CD Projekt RED to nejhorší za sebou, Cyberpunk 2077 nicméně přináší další a další bizarní problémy. Zatímco konzolisté si už zažili své, hráči na PC mohli být rádi, jelikož se věnovali té nejlepší možné verzi. Nedávno je ale potkalo vskutku nepříjemné trápení.

Jde o potíže s ukládáním hry, které v jisté chvíli zcela přestává fungovat. Na skutečnost poukazuje příspěvek na Redditu. Vyšlo najevo, že pokud velikost souboru s uloženou hrou překročí 6 MB, dojde k výraznému zpomalení v nahrávání hry. A pokud překročí hranici 8 MB, celý save se poškodí, takže hráč o uloženou pozici zcela přijde.

Problém potvrzuje také centrum podpory na GOGu. Hráčům přímo doporučuje, aby v případě poškozené pozice nahráli tu předchozí a zkusili omezit počet předmětů a výrobních materiálů v inventáři. Právě zde se totiž skrývá jádro problému.

O víkendu vyšel Hotfix 1.05, který odstranil celou řadu problémů s úkoly nebo chováním umělé inteligence, hru také posunul po grafické stránce. Trable s ukládáním hry nicméně neřeší, hráči si tedy musí počkat na ten následující.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama