Disco Elysium zamíří v březnu na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disco Elysium zamíří v březnu na konzole

Disco Elysium zamíří v březnu na konzole

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2020 10:33
Reklama

Minulý týden se na stránkách hry Disco Elysium objevil obrázek lákající na nové oznámení. A to skutečně přišlo. Dle očekávání se týkalo vyhlížených verzí pro konzole, kam počin nezávislého studia ZA/UM zamíří v březnu příštího roku.

Disco Elysium – The Final Cut je v podstatě definitivní edice hry. Autoři izometrický zážitek ještě více vyšperkovali, přidali například zcela nové politicky laděné úkoly. Detektiv během vyšetřování potká také další rezidenty, kteří se zdržují v dosud neviděné lokaci. Všechny postavy se navíc dočkaly dabingu.

Definitivní edice přinese také plnou podporu pro gamepady. Hra by se měla posunout i po grafické stránce, nabídne 4K rozlišení a 60 snímků za sekundu. Dobrou zprávou je, že budou všechna zmíněná vylepšení dostupná také hráčům, kteří investovali do původně verze. Ti se mohou těšit na bezplatný update.

Disco Elysium – The Final Cut vyjde v březnu na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC, verze pro Xbox Series a Nintendo Switch bude následovat v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama