Switch obdrží Ghosts ‘n Goblins Resurrection
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch obdrží Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Switch obdrží Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 12. 2020 10:00 1
Reklama

Na mobilní konzoli Nintenda míří obrození další letité značky. The Game Awards 2020 přineslo zprávu, že Capcom plánuje majitelům Switche představit značku Ghosts ‘n Goblins. Prostředníkem v této snaze vývojářů se stane reboot s podtitulem Resurrection.

Série zrozená v roce 1985 na NES a naposledy vydaná skrze systém iOS v roce 2010 hlásí návrat pomocí pamětníkům povědomé akce a nováčkům přívětivým grafickým kabátkem. Jak byste se mohli dočíst z oficiálního popisu, titul si s ohledem na svou podobu bere značnou inspiraci ze zpracování klasických pohádek a dětských příběhů. Tato podobnost s folklórní tématikou se promítá i do herní náplně a příběhu, který hra vypráví.

Ve hře se chopíte role chrabrého rytíře Arthura. V jeho kůži budete podobně jako v prachem zanesených předchůdcích překonávat četné překážky démonické dimenze a nástrah zde přítomných. Těšit se mimo všemožného skákání proto můžete i na staré známé, jako je Zombie, Skeleton Murderer, Pigman nebo třeba Red Arremer. Vydání této Switch exkluzivity navíc proběhne relativně brzy, neboť datum bylo stanoveno na 25. února 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama