Control hlásí 2 miliony prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control hlásí 2 miliony prodaných kusů

Control hlásí 2 miliony prodaných kusů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 12. 2020 10:35
Reklama

Studio Remedy Entertainment v loňském roce po dlouhé době představilo novou značku. Zadařilo se. Jesse Faden udělala dojem na recenzenty i na hráče, což se následně odrazilo také v prodejích. Zástupci studia nyní prozradili, kolik aktuálně evidují prodaných kusů.

Z nedávné prezentace vyšlo najevo, že se od vydání podařilo celosvětově prodat přes 2 miliony kusů. Od dob Maxe Payna jde o nejrychleji prodávanou značku v portfoliu finského studia.

Na prezentaci také zaznělo, že 60 % prodaných kusů v roce 2019 tvořily digitální kopie. Letos se jejich podíl navýšil až na 90 %. A nejlépe se hře dařilo letos v listopadu. Mysteriózní střílečka se nedávno zpřístupnila také na konzoli Nintendo Switch, kde využívá cloudového řešení. Před časem se také zařadila do široké knihovny Xbox Game Pass.

Na příští rok si autoři naplánovali vydání ultimátní edice pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Vylepšená verze bude obsahovat všechna dostupná DLC. Studio společně s vydavatelem 505 Games jdou v tomto ohledu proti proudu, nepočítají totiž s bezplatným updatem pro hráče, kteří si hru zakoupili na konzolích minulé generace, což některé fanoušky trochu pobouřilo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama