Recenzent prozradil herní dobu CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Recenzent prozradil herní dobu CP 2077

Recenzent prozradil herní dobu CP 2077

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2020 10:34 1
Reklama

Za necelé tři dny vyjde Cyberpunk 2077! Jedna z největších událostí letošního roku se pomalu blíží, je naprosto jasné, čemu bude většina hráčů během svátků věnovat svou pozornost. Stále se však diskutuje o tom, kolik času je k dohrání polského RPG potřeba. Nové informace na otázku částečně odpovídají.

K délce hlavní kampaně se už v září vyjadřoval Patrick K. Mills, který se věnuje designování úkolů. „Příběhová kampaň ve hře Cyberpunk 2077 je o něco kratší, než u třetího Zaklínače. Dostalo se k nám totiž hodně stížností na příliš dlouhý hlavní příběh. Pokud se podíváte na metriky, uvidíte obrovský počet hráčů, kteří se dostali opravdu daleko, ale hru nikdy nedohráli. Chceme, abyste viděli kompletní příběh, takže jsme hlavní linku zkrátili,“ vysvětlil.

V Divokém honu nechali hráči v rámci kampaně zhruba 50 až 60 hodin, očekávalo se tedy, že návštěva Night City zabere minimálně 40 hodin. Předpoklady nyní doplňují informace od hráčů, kteří už se ke hře dostali, ba co víc, už ji dokonce mají dohranou. Detaily pochází od YouTubera s přezdívkou Dreamcastguy, jenž předčasně zveřejnil videorecenzi. Ta sice byla okamžitě zablokována, pohotoví diváci si ji ale stihli pustit.

Dreamcastguy ve videu uvedl, že ve hře nechal 37 hodin, přičemž čistých 21 hodin mu trvalo, než se od samého začátku dostal až k finálnímu bossovi. Zhruba 16 hodin tedy věnoval vedlejším aktivitám. Jak už ale bylo řečeno, ve hře je možné strávit násobně více času. Jeden z vývojářů se pár týdnů nazpět pochlubil, že nahrál přes 175 hodin, ale ani tak se nedokázal dostat k závěrečným titulkům. Zde se však sluší zmínit, že si zvolil o něco trnitější cestu. Na nejtěžší obtížnost se snažil projít veškerý obsah, který hra nabízí.

Cyberpunk 2077 vyjde 10. prosince na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, na PC a ve službě Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama