Vampire: Bloodlines 2 se v dohlednu neukáže
i Zdroj: Paradox Interactive
Novinka Vampire: Bloodlines 2 se v dohlednu neukáže

Vampire: Bloodlines 2 se v dohlednu neukáže

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 12. 2020 07:50 2
Reklama

Vyhlížený nástupce kultovního RPG Vampire: The Masquerade Bloodlines byl jedním z nadějných titulů letošního roku. Spolu s přibývajícím časem a nepříliš přesvědčivými ukázkami se však pomalu stávalo patrné, že studiem Hardsuit Labs třímají nemalé problémy. To se nad rámec opakovaného odchodu vývojářů a odkladu hry projevuje i nyní, a sice prohlášením vydavatele, že hru nejspíše neuvidíme ani v dohledné době.

Konkrétní vyjádření, které věci vydání titulu podal CEO Paradoxu Ebba Ljungerud pro švédský magazín Platera znělo následovně: „Nemyslím si, že Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 vyjde do poloviny příštího roku, avšak až čas ukáže, jak se věci skutečně vyvinou. Harmonogram vydání byl do značné míry ovlivněn nastalými personálními změnami i epidemiologickými opatřeními, které bylo nutné přijmout."

Ve svém návazném komentáři Ljungerud posléze dodal, že vinu na pozdějším uvedením hry nese zčásti i rozhodnutí vydat hru mimo PS4 a Xboxu One i na konzolích Xbox Series a PS5. „Abyste byli schopni vyvíjet hru pro další generaci, musíte mít volný přístup k vývojářským nástrojům od výrobce těchto zařízení. A já jsem si poměrně jistý, že jak Sony, tak Microsoft byli pandemií zasaženi také, protože těchto nástrojů neměli přebytek," dodal závěrem Ljungerud.

Podle původních informací mělo studio Hardsuit Labs vydat upírský titul už v prvním kvartálu 2020. Tento plán byl narušen v říjnu 2019, kdy studio prohlásilo, že hra nestihne avizovaný termín a vyjde až později téhož roku. Jak však ukázal srpen letošního roku, ani toto prohlášení nebylo konečné, neboť jsme obdrželi zprávu, že hra dorazí až v průběhu roku 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama