CoD: BOCW posouvá start první sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: BOCW posouvá start první sezóny

CoD: BOCW posouvá start první sezóny

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 12. 2020 09:40
Reklama

Očekávaná dávka nového obsahu, která byla pro Call of Duty: Black Ops Cold War naplánována na 10. prosince doznává odsunu. Namísto původně zamýšleného termínu se první sezóna dostaví až o týden déle, konkrétně 16. prosince.

Ve svém oficiálním blogovém příspěvku Activision nespecifikoval důvod nastalého odkladu. Skrze přítomné oznámení bylo pouze uvedeno, že chystaná sezóna představuje vůbec největší bezplatný balíček obsahu v historii Black Ops. Hráče touto cestou studio láká na přidání dalších zombie režimů, režimu 2v2 Gunfight a série map.

Prostřednictvím přidaného obsahu má podle vývojářů dále dojít i k rozsáhlé úpravě a přidání zbraní, operativců, odměn Battle Passu a celkovému zlepšení herního postupu v online režimech. Zmíněné změny se tak nedotýkají pouze Black Ops Cold War, nýbrž i Warzone, přičemž zde bude novinkou i nová mapa s předpokládaným názvem Rebirth Island.

CoD: BOCW posouvá start první sezóny
i Zdroj: Hrej.cz

Ačkoli důvod k oznámenému odkladu není znám, lze se ohledem na původní termín vydání domnívat, že rozhodnutí neslo možnou spojitost s příchodem Cyberpunku 2077. Jeho prosincové vydání už koneckonců přimělo k ústupu řadu vývojářů. Není tedy těžké dovodit, že o ztrátu hráčské pozornosti pravděpodobně nestojí ani zmíněný Activision.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama