Postavy Outlaws and Legends se představují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postavy Outlaws and Legends se představují

Postavy Outlaws and Legends se představují

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 12. 2020 07:40
Reklama

Možná si ještě vzpomenete na srpnovou prezentaci State of Play, na níž studio Sumo Digital ve spolupráci s vydavatelem Focus Home Interactive zcela bez varování představilo novou značku - Hood: Outlaws and Legends. Autoři nyní nabízí informace k hlavním postavám.

Akční adventura akcentující 4v4 PvPvE multiplayer zatím pouze nastínila základní herní principy, načež se autoři odmlčeli. Nyní nastal čas povyprávět o jednotlivých postavách, vysvětlit jejich příběhové pozadí a motivaci k revoltě.

V sérii videí samozřejmě nesmí chybět Robin Hood, mistr lukostřelby, který je zároveň charismatickým vůdcem banditů. Marianne Fitzwalter se zase věnuje lovu, nejraději by dostala vojáky zodpovědné za smrt svého otce. Otec Tuk byl dříve bohabojný světec, jenž byl donucen postavit se autoritám poté, co byl křivě obviněn ze zločinu. No a John Neiler, známý též jako Malý John, dříve pomáhal v kovárně, kde nabral neuvěřitelnou sílu, takže se i on zbojníkům náramně hodí.

O hře samotné se tentokrát bohužel nemluví. Popisky videí nicméně naznačují, že se další detaily objeví už příští týden na akci The Game Awards.

Hood: Outlaws and Legends vyjde během příštího roku na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC. Konkrétní datum zatím neznáme, možná ale budeme moudřejší právě koncem příštího týdne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama