Oficiální účet XGP naznačuje Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální účet XGP naznačuje Control

Oficiální účet XGP naznačuje Control

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 11. 2020 11:12
Reklama

O spojení povedené third-person akce Control a služby Xbox Game Pass se rozhodně nebavíme poprvé. Už před několika měsíci se objevila zpráva, že poslední projekt finského studia Remedy do seznamu her Game Passu skutečně míří. Nakonec ale pravdivá nebyla. Teď hráčům svitla další naděje.

Oficiální twitterový účet služby totiž sdílel tak trochu záhadný obrázek. Ten obsahuje fiktivní mailovou zprávu od jisté Melissy McGamepass. Ve své první části text shrnuje dosavadní úspěchy značky Xbox, ať už jde o vydání nových konzolí, rozšíření knihovny cloudového hraní nebo implementace služby EA Play. 

Zároveň ale slibuje další pokrok, vedle EA Play i na počítačích jde především o další dávku her rozšiřujících knihovnu Game Passu. A dočkat se prý máme i záhadné hry, o které fanoušci tak živě diskutují. Její název je ale překryt heslem REDACTED a text zmiňuje i “gif s podivnou červenou září.

Všechny tři narážky lze jednoduše vztáhnout právě na Control. Fanoušci o něm ve spojení s Game Pass dlouhodobě živě diskutují, překrývání REDACTED je důležité i v rámci příběhu a červená zář je jedním z nejvýraznějších prvků herního vizuálu.

V bílém poli obrázku je mimochodem skryto i další sdělení, viditelné až po značném ztmavení. „Mysleli jste si, že sem znovu schováme nějaký náznak?“ táže se fanoušků.

Ultimátní edice Control měla vyjít na konzolích Xbox Series (a PlayStation 5) na konci letošního roku, byla ale odložena na ten příští.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama