O DLC k CP 2077 se dozvíme až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O DLC k CP 2077 se dozvíme až příští rok

O DLC k CP 2077 se dozvíme až příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 11. 2020 10:10
Reklama

Po vzoru třetího Zaklínače jsou i pro Cyberpunk 2077 naplánována rozšíření, která autoři nabídnou po vydání základní hry. Dle původních plánů se počítalo s tím, že se k nám detaily o dodatečném obsahu dostanou ještě před vydáním očekávaného RPG. Plány se ale mění.

„Původně jsme to chtěli udělat před vydáním, ale po nedávném odkladu jsme se rozhodli počkat na launch. Hráčům nejdříve nabídneme hru, teprve potom začneme mluvit o dalších projektech,“ vysvětlil Adam Kiciński, CEO společnosti CD Projekt Red.

Autoři mají připraveny placené expanze, podle všeho bychom se měli dočkat nejméně dvou velkých přídavků, stejně jako v případě třetího Zaklínače. Vývojáři ale myslí i na hráče, kteří už do RPG další peníze investovat neplánují, pro ně připravili bezplatné obsahové updaty.

Krom expanzí autoři momentálně nechtějí rozebírat ani plánovaný multiplayer. Pár slov ale ředitel studia utrousil. „V první řadě ho neoznačujeme jako režim. Je to separátní produkce, velká produkce. Přemýšlíme o něm jako o standalone produktu. Samozřejmě nejde úplně o standalone, když vychází z univerza Cyberpunku, přičemž je velmi významně spojený s konceptem singleplayeru,“ vysvětlil Kiciński. Připomněl také, že na něm pracuje nezávislý tým. Závěrem naznačil, že se o detaily ohledně časového plánu podělí v prvním kvartálu příštího roku.

Cyberpunk 2077 vyjde 10. prosince na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, na PC a ve službě Stadia. Studio včera potvrdilo, že k dalšímu odkladu již nedojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama