Multiplayer pro WD: Legion se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer pro WD: Legion se odkládá

Multiplayer pro WD: Legion se odkládá

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 11. 2020 08:27
Reklama

Ubisoft původně plánoval, že multiplayer pro Watch Dogs Legion dodá prostřednictvím updatu koncem letošního roku, nyní to však vypadá, že se tak nestane. Kvůli neočekávaným problémům, kam zajisté patří i celkem zásadní chyba, která maže postup hrou, se multiplayer výrazně zpozdí.

„Vzhledem k závazku odstranit problémy, s nimiž se hra potýká, jsme se rozhodli odložit online režim pro Watch Dogs: Legion na začátek roku 2021. To nám umožní soustředit se na opravu zádrhelů v singleplayeru, získáme více času na testování online dobrodružství, abychom zajistili bezproblémový launch tohoto režimu,“ stojí v prohlášení.

Hráči napříč všemi platformami se mezitím mohou těšit na update s číslem 2.20, který se snad vypořádá s několika zásadními problémy. Dojde například ke zkrácení nahrávacího času, když se hráči vrací do hlavního menu, opraveno bude i nestabilní chování hry v určitých momentech a s ním spojené poškození uložených pozic. Na PC navíc dorazí možnost kdykoliv si hru manuálně uložit.

Poznámky k updatu naznačují, že je problémů stále víc než dost, takže je patrně na místě online režim odložit. Sluší se připomenout, že multiplayer nabídné kooperaci až pro čtyři hráče, kteří se mohou pustit do speciálních misí. V přípravě jsou také dynamické eventy a PvP. Kompetitivní režim bude k dispozici například ve speciální Spider-Bot aréně, kde se proti sobě může postavit až osm hráčů ovládajících pavoučí roboty.

Watch Dogs: Legion je k dispozici na platformách PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama