Adventure Time dělá reklamu Fenyx Rising
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventure Time dělá reklamu Fenyx Rising

Adventure Time dělá reklamu Fenyx Rising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 11. 2020 10:34
Reklama

Ubisoft i v letošním roce hodlá náležitě vytěžit nákupní horečku, která se pojí s vánočními svátky. Po Watch Dogs Legion a Assassin's Creed Valhalla nabídne za pár týdnů také Immortals Fenyx Rising. Je jasné, že novou značkou míří také na mladší publikum. Asi tedy jen tak někoho nepřekvapí, že se nyní objevila ve spojení s pohádkou Adventure Time.

V ukázce se prochází známé postavy Finn a Jake. Ke svému překvapení velmi brzy zjistí, že pravděpodobně nejsou v Cukrovém království, v němž vládne princezna Žvýkačka. Při setkání s trojhlavým psiskem je zachrání Fenyx, hrdinka výše zmíněné akční adventury, která je náležitě stylizovaná do barev a tvarů pohádky.

Animák Adventure Time běžel téměř deset let pod labelem Cartoon Network, nyní pokračuje na stanici HBO Max. Za tu dobu už si stihl vybudovat početné publikum jistého věku, jde tedy o ideální příležitost pro reklamu na Immortals Fenyx Rising.

Hra vychází 3. prosince na platformách Xbox Series Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch a na PC. Tuzemským hráčům zajisté udělají radost české titulky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama