Valhalla v prodejích překonala Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valhalla v prodejích překonala Call of Duty

Valhalla v prodejích překonala Call of Duty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2020 10:20
Reklama

Stalo se nepsaným pravidlem, že nové přírůstky v sérii Call of Duty dominují téměř všem prodejním žebříčkům. Zdá se ale, že v případě Call of Duty: Black Ops Cold War tomu tak nebude. Čísla z Velké Británie nasvědčují, že populární střílečku v prvním týdnu předběhli suroví vikingové.

Na skutečnost upozornil Christopher Dring ze serveru Games Industry. Eivor opravdu dokázal téměř nemožné. Sluší se dodat, že se jedná pouze o fyzické kopie, je možné, že Cold War zvládne dohnat ztrátu v prodejích digitálních verzí.

Ubisoft se už k úspěchům Valhally vyjádřil. Do Valhally se vydalo dvakrát tolik hráčů, než v případě Assassin’s Creed Odyssey z roku 2018. Na úspěchu se údajně podepsaly nové konzole, které v těchto týdnech zamířily do obchodů. Výkonný ředitel Yves Guillemot zároveň vyzdvihl pozitivní zpětnou vazbu od kritiků i samotných hráčů.

Dring také prozradil, kdo se umístil na třetí pozici. Tam se spokojeně pohupuje PlayStation 5 verze Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, což je poměrně kuriózní vzhledem k tomu, že se v Británii konzole začne prodávat až 19. listopadu. Spider-Man zkrátka táhne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama