PS verze CoD obdrží další exkluzivní obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS verze CoD obdrží další exkluzivní obsah

PS verze CoD obdrží další exkluzivní obsah

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 11. 2020 12:15
Reklama

Několik týdnů nazpět zveřejnil oficiální blog PlayStationu zprávu, že Call of Duty: Black Ops Cold War nabídne na PS4 i PS5 časově exkluzivní režim Zombies Onslaught. K této zprávě se nově přidává i informace o dalším dodatečném obsahu pro majitele konzolí od Sony.

Nově zveřejněný exkluzivní obsah čítá: +25 % zkušenostních bodů vaší zbraně při hře v partě, exkluzivní přístup k pravidelným měsíčním eventům se ziskem dvojnásobných zkušeností, pětici dodatečných tierů, které přeskočíte při zakoupení Battle Pass Bundlu za 20$, a nakonec 2 extra loadout sloty. Suma sumárum, přítomná vylepšení zajišťují výhody z hlediska rychlosti odemykání nového vybavení a postupu hrou.

Vzhledem k tomu, že Black Ops Cold War podporuje cross-platform multiplayer, není asi nikterak překvapivé, že majitelé zbylých platforem, nejsou výhodami PS hráčů nikterak potěšeni. Své rozhořčení koneckonců dávají vědět na rozličných fórech i pod uvedeným videem. Nakolik se však tyto změny nakonec ukážou jako určující, to se dozvíme už brzy.

Call of Duty: Black Ops Cold War vychází 13. listopadu na PC, Xbox One, Xbox Series a PS4. Verze pro PS5 bude dostupná od 19. listopadu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama