Vývojáři Apexu chtějí nabídnout nové režimy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Apexu chtějí nabídnout nové režimy

Vývojáři Apexu chtějí nabídnout nové režimy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 11. 2020 11:51
Reklama

Titul Apex Legends se objevil jako blesk z čistého nebe a téměř okamžitě se stal battle royale hitem. Tento žánr se ale už dávno netěší takovému zájmu, jak tomu bylo kdysi. Autoři ze studia Respawn Entertainment tedy začínají přemýšlet, co početné komunitě nabídnou v budoucnu.

V rozhovoru pro Eurogamer se o dalších plánech zmínil game director Chad Grenier. Dle jeho slov se může stát, že se v budoucnu ve hře objeví zcela nové herní režimy. O jejich podobě se zatím teprve diskutuje. „Nyní jsme battle royale hra. Když se ale díváme do budoucna, hodně se bavíme o tom, jestli bychom měli zajít za hranice battle royale. Máme mnoho legend, které lidi milují. Jakým dalším způsobem je můžeme využít? Myslím si, že v budoucnu bude ze hry pravděpodobně něco víc než jen battle royale hra. Na stole jsou různé časově omezené režimy a další možnosti jak hrát. Myslím si, že to je dobrý začátek.“

Na nový režim nedávno upozornil jeden z dataminerů. V souborech hry našel zmínku o arénách. Podle něj by mohlo jít o pevně ohraničené úrovně, v nichž by se hráči utkali v malých týmech. Režim nicméně zatím potvrzen nebyl.

Redaktorka se samozřejmě optala také na sérii Titanfall, z níž Apex Legends vychází. „V současnosti nikdo nepracuje na Titanfall 3,“ odpověděl Grenier. Přiznal ale, že na hře nějaký čas pracovali po vydání druhého dílu. Právě tehdy ale přišli na chuť battle royale režimu, z něhož byli všichni nadšeni. Přednost tedy dali Apex Legends.

Právě během vývoje Titanfall 3 zpracovával tým Olympus, město vznášející se v oblacích. To se nakonec v rámci sedmé sezóny objevilo v Apex Legends. Grenier však zdůraznil, že nejde o původní podobu města, před implementací do Apexu bylo zásadně upraveno. „Ale architektonický styl a barevná paleta z původního konceptu města se přenesla.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama