Watch Dogs Legion předvádí Series X verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs Legion předvádí Series X verzi

Watch Dogs Legion předvádí Series X verzi

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 10. 2020 12:55
Reklama

Vydání třetího dílu série Watch Dogs se neobešlo bez řady technických problémů. Své by o tom měl dozajista co říci i Tadeáš, který si na zmíněné nedostatky postěžoval i ve své nedávné recenzi. Současně však platí, že tyto zážitky nikterak neimplikují podobu, kterou hra nabídne na konzolích nové generace. Tento fakt akcentuje i Ubisoft, a sice v nejnovější ukázce Xbox Series X verze.

Už přibližně před dvěma týdny jsme se dozvěděli, že hra na PlayStationu 5 i Xboxu Series X nabídne ray-tracing a režim 4K/30 FPS. K této informace se nově přidává i skutečnost, že hra přidaného SSD využije k významnému zkrácení nahrávacích obrazovek a urychlení dynamického vykreslování scény při pohybu městem. Spolu s těmito úpravami do hry též přibyde vyšší kvalita stínů, textur, detailů prostředí nebo modelů postav.

Watch Dogs: Legion vychází na next-gen konzolích v den uvedení obou konzolí na trh, tedy 10. listopadu v případě verze pro Xbox Series X|S a 12. listopadu u PlayStationu 5. Zakoupili jste-li zároveň hru v digitální či fyzické podobě už pro stávající generaci konzolí, bude vám příslušná next-gen verze zpřístupněna zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama