Cyberpunk 2077 opět odložen, na prosinec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 opět odložen, na prosinec

Cyberpunk 2077 opět odložen, na prosinec

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2020 16:54 30
Reklama

Očekávaného sci-fi RPG Cyberpunk 2077 se nakonec nedočkáme ani v původním listopadovém datu. Studio CD Projekt na svém Twitteru oznámilo, že vydání odkládá o 21 dní na 10. prosince. Na vině je dle všeho složitější finiš vývoje na 9 různých platforem.

„Největší výzvou je pro nás v současnosti vydání hry na současné generaci, next-genu a PC, ve stejný moment, což vyžaduje přípravu 9 různých verzí hry, zatímco pracujeme z domova,“ vysvětluje polské studio náhlou změnu plánů. Také hráče upozorňuje na to, že se z Cyberpunku postupem let stal v podstatě next-gen projekt a že i zdánlivě nicotných 21 dní může ve vývoji hry dost znamenat.

Studio si také uvědomuje, že už v minulosti opakovaně tvrdilo, že k žádnému posunutí vydání určitě nedojde, a přijímá za ně plnou odpovědnost a kaje se. Také poukazuje na to, že status “gold”, který indikuje, že je hra připravená a míří do lisoven, neznamená, že by práce ustaly. Současné změny budou aplikovány pomocí Day 0 patche.

Jde už o několikáté odložení vydání Cyberpunku. Úplně původně jsme se hry měli dočkat už 16. dubna, ale došlo k odkladu na září. Později přišlo dosavadní datum vydání, tedy 19. listopadu. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama