Režim NG+ přidá do Gears 5 i extra obsah
i Zdroj: The Coalition / Microsoft
Novinka Režim NG+ přidá do Gears 5 i extra obsah

Režim NG+ přidá do Gears 5 i extra obsah

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 10. 2020 14:35
Reklama

Zprávy o chystaném příběhovém dodatku či prvních záběrech Davida Bautisty v roli Marcuse Fenixe ani pořádně nevychladly, a už tu máme nové, o nic méně zajímavé informace. Studio Coalition se totiž protentokrát rozhodlo podělit o obsah připravovaného režimu New Game+.

Skrze rozhovor s IGN vývojáři potvrdili, že režim NG+, který do hry přibyde 10. listopadu, bude k nalezení ve všech verzích Gears 5. Jeho využití pak v praxi přinese i další obsah, a sice: nové skiny pro zbraně a postavy Kait, Dela a JD, mutátory hratelnosti, další achievementy a dvojici obtížnostních úrovní  Ironman (jeden život) a Inconceivable (nová nejvyšší obtížnost).

Spolu s čerstvým obsahem dostanou hráči při opětovném průchodu kampaní rovněž přístup i k dříve odemčeným schopnostem robotického společníka Jacka. Sami vývojáři v tomto ohledu akcentují, že správné využití jeho přenesených dovedností bude sehrávat klíčovou roli pro úspěch a přežití ve výše uvedených obtížnostech.

Společně se zmíněním singleplayeru, je též vhodné připomenout, že neméně podstatné změny dozná i multiplayer. Skrze oznámený update Operation 5 má totiž do hry přibýt řada zajímavých novinek. Patrně nejvýraznější změnu tvoří přepracování, resp. separace dosud provázaného systémů tříd a postav a posílení stávající nabídky map a hratelných charakterů. Zmíněná separace tříd a postav pak v překladu znamená, že hráči budou nově moci volně kombinovat libovolnou postavu a schopnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama