Nové CoD nabídne exkluzivní režim pro PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové CoD nabídne exkluzivní režim pro PS

Nové CoD nabídne exkluzivní režim pro PS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 10. 2020 09:40
Reklama

Stejně jako v případě minulého dílu, i u Call of Duty: Black Ops  Cold War bude část herního obsahu napojena na časovou exkluzivitu pro konzole od Sony. Podle informací PlayStation Blogu bude režim Zombies Onslaught po následující rok dostupný pouze na PS4 a PS5.

Jak je tomu u podsérie Black Ops už zvykem, kooperativní zombie režim tvoří společně s multiplayerem a kampaní, jeden z pilířů celého zážitku. Tato skutečnost pochopitelně zůstane zachována i nadále, neboť tradiční zombie zážitek minulých dílů bude přístupný i na zbylých platformách. Změna se tedy dotýká pouze jeho speciální odnože pro dva hráče.

Samotná náplň Zombies Onslaught se příliš neodkloňuje od tradičního režimu horda. Jinými slovy, oba hráči budou spolu s volitelným vybavením vrženi do lokací známých z multiplayerových map, přičemž jejich úlohou bude zneškodnit co nejvyšší počet vln zombie. To vše doplněno o restrikci pohybu danou bezpečnou oblastí okolo tzv. Dark Aether Orbu. Právě jeho nabití, jež je podmíněno dostatečným počtem zabití, umožní hráčům jeho přesunutí, a tedy i vlastní transport po mapě.

Herní režim Zombies Onslaught bude pro Call of Duty: Black Ops  Cold War dostupný na zbylých platformách 1. listopadu 2021. Hry samotné se pak dočkáme už zanedlouho, a sice 13. listopadu ve verzi pro PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama