Trailer k WD: Legion zve na přednášku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer k WD: Legion zve na přednášku

Trailer k WD: Legion zve na přednášku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 10. 2020 09:55
Reklama

Další přírůstek v sérii Watch Dogs přichází s netradičním systémem rekrutování NPC postav. A protože Ubisoft chce mít jistotu, že všichni pochopili, jak novinka funguje, připravil si na toto téma sérii přednášek. V té první jde o důležité základy.

V hraném traileru se osobitý profesor snaží vysvětlit, že v souvislosti s Watch Dogs: Legion nelze používat zkratku NPC (non-playable character), protože je možné hrát za všechny postavy, které se poflakují po virtuálním Londýně. Zdá se, že měli někteří studenti malý problém tuto skutečnost vstřebat.

Profesor následně zjišťuje, jak si poradili s domácím úkolem, tedy zda se jim podařilo splnit přidělené mise. Řekněme, že ne všichni byli úspěšní, některé z postav zkrátka nepřežily. A v tu chvíli profesor vysvětlil všem přítomným další pojem – permadeath.

Dá se očekávat, že v nejbližší době proběhnou další přednášky. Vydání Watch Dogs: Legion se koneckonců blíží. Hra bude dostupná přesně za dva týdny, tedy 29. 10. Míří na PC, Xbox One a PlayStation 4, později také na Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama