Beta Cold War nabídne nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Cold War nabídne nový režim

Beta Cold War nabídne nový režim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 10. 2020 08:56
Reklama

Zatímco majitelé konzole PlayStation 4 si mohli betu Call of Duty: Black Ops Cold War vyzkoušet už minulý víkend, hráči na ostatních platformách dostanou šanci až nyní. Čekání se ale vyplatilo, otestovat totiž mohou také režim Firearm: Dirty Bomb, v němž se počítá se 40 hráči.

Ti jsou rozděleni do deseti týmů. Během přecházení mapy se snaží sbírat uran a zneškodnit ostatní týmy nastraženou výbušninou. Exploze vytváří radiaci, která ubližuje všem hráčům v určité vzdálenosti. Po smrti naštěstí máte možnost vrátit se zpět do akce. Buď se můžete objevit u parťáka, nebo seskočit z letadla. První tým, který nasbírá daný počet bodů, vyhrává. Režim lze vyzkoušet hned na dvou mapách.

Co se dalších režimů a map týče, zde nabídne beta podobný obsah jako v předchozích testech. Vyzkoušet můžete i systém progrese, za získané zkušenostní body lze odemknout nové zbraně a další výbavu.

Dobrou zprávou je, že bude dostupný cross-play. Spojit se tak můžete se svými kamarády nehledě na preferovanou platfomu. Pokud jste přeobjednali digitální verzi, zpřístupní se vám beta už dnes. Pro všechny ostatní otevře brány v sobotu. Konec je naplánován na pondělí. Call of Duty: Black Ops Cold War vyjde 13. listopadu na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4, zamíří ale také na Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama