Vývojáři Avengers věří v navýšení počtu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Avengers věří v navýšení počtu hráčů

Vývojáři Avengers věří v navýšení počtu hráčů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 10. 2020 12:10 13
Reklama

Je tomu už krátce přes měsíc, co fanoušci Marvel Cinematic Universe mohli poprvé okusit svou zálibu i na herních monitorech. Bohužel, i přesto, že Marvel’s Avengers očima kritiků nesklidilo nikterak špatná hodnocení (viz naše recenze), se zdá, že samotní hráči v live-service struktuře a nedostatku svěžího obsahu přeci jen začínají nacházet jistou únavu materiálu.

Zastupitel vedoucí pozice v Crystal Dynamics, Scott Amos, se v komunikaci se serverem Kotaku nechal slyšet, že si je tým navzdory hlášenému poklesu hráčů i nadále jistý budoucností svého titulu. Amos toto prohlášení navázal na skutečnost, že se hra v dohledné době dočká nového typu War Zone misí s názvem Tachyon Rifts, dalšího Outpostu pro budoucí rozšíření příběhu a v neposlední řadě i úpravy end-game obsahu AIM’s Cloning Lab.

Mezi příchozími novinkami neopomněl ale Amos pochopitelně zmínit ani nastíněný příchod dvojice lukem vybavených postav  Clinta Bartona a Kate Bishopové. Integrace obou charakterů přinese rovněž i rozšíření příběhové linie základní hry, a to přesně v moment jejího konce. Společně s tím se máme taktéž dočkat nových záhad, nepřátel či zatím blíže neupřesněného multiplayerového obsahu. Nad rámec všeho řečeného si navíc vývojáři z Crystal Dynamics kladou na srdce vylepšení balance, přepracování systému lootu a začlenění dílčích změn za účelem povýšení herního zážitku.

Přestože zpráva Scotta Amose nahlíží na budoucnost hry relativně pozitivně, současný vývoj situace, zejména pak na PC, není přespříliš příznivý. Pro ilustraci, aktuální počet aktivních hráčů na Steamu činí podle statistik Steam Charts zhruba jeden tisíc. Jak však v této souvislosti zmiňuje magazín VideoGamesChronicles, a potažmo i sám Amos, výrazný odliv hráčů nastal i v případě Xboxu One a PlayStationu 4. Mimo poznámek směřující na konto nedostatku obsahu se stížnosti hráčů často stáčejí i na nevyhovující matchmaking.

Nezbývá tedy než doufat, že příchod čerstvého obsahu a blížící se vydání next-gen verzí přinese hře onen svěží vítr, na který vývojáři, a samozřejmě i hráči, celou dobu čekají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama