Outriders se posouvají na příští únor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outriders se posouvají na příští únor

Outriders se posouvají na příští únor

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 10. 2020 11:42
Reklama

Studio People Can Fly momentálně finišuje Outriders, nadějnou third-person střílečku s RPG prvky. Spolu s vydavatelem původně doufali, že novou značku zvládnou odbavit ještě letos. Nyní je ale jasné, že se to nepovede. Hra byla odložena na únor příštího roku.

S informací přišel komunitní manažer ze Square Enix - Toby Palm. Z jeho vyjádření vyplývá, že i zde překazila plány pandemie onemocnění COVID-19. Tým se sice snažil přizpůsobit novým podmínkám, hru se ale nepodařilo dotáhnout do finální podoby. Základ je sice kompletní, nebylo ho ale možné dostatečně otestovat a vychytat poslední mouchy. A protože autoři chtějí dodat perfektní zážitek, rozhodli se pro odklad.

Palm zároveň oznámil, že budou Outriders podporovat cross-play mezi všemi dostupnými platformami. Počítá se také s bezplatným next-gen updatem. Je tedy možné začít hrát na aktuální generaci konzolí a následně plynule navázat na té příští.

Nezbývá než zmínit oznámené datum vydání. Outriders vyjdou 2. února na konzolích Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series a PlayStation 5. A samozřejmě také na PC (na Steamu i na Epicu). V průběhu příštího roku se objeví v rámci služby Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama