Kreativní ředitel streamuje WD: Legion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kreativní ředitel streamuje WD: Legion

Kreativní ředitel streamuje WD: Legion

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 10. 2020 08:59 2
Reklama

Začátkem týdne jsme se dozvěděli, jaký obsah chystají vývojáři do Watch Dogs: Legion po vydání hry. Mimo jiné vyšlo najevo, že se do londýnského odboje zapojí staré známé postavy, krom Aidena Pearce z jedničky přiloží ruku k dílu také Wrech z druhého dílu a další. Vývojáři hru dále představili ve speciálním streamu.

Čím je speciální? Především tím, že se ukázal i kreativní ředitel Clint Hocking, který šéfoval vývoji Far Cry 2, pracoval ale také třeba na Splinter Cell: Chaos Theory. Jeho kreativní přístup se snad podepíše i na Watch Dogs: Legion.

Ve streamu spolu moderátory rozebíral kupříkladu jízdu po levé straně. Hocking v této souvislosti prozradil, že sám řidičské oprávnění nevlastní, za volant tedy usedá pouze ve videohrách. Během projížďky popovídal o jednotlivých londýnských čtvrtích a jejich historii, dále pak nabídl pár historek z vývoje hry.

Datum vydání Watch Dogs: Legion je naplánováno na 29. října. Hra míří na platformy PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama