Survival režim CoD:MW je už i na Xboxu a PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival režim CoD:MW je už i na Xboxu a PC

Survival režim CoD:MW je už i na Xboxu a PC

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

3. 10. 2020 10:00
Reklama

Rok se s rokem sešel, díky čemuž si PC a Xbox hráči loňského Call of Duty mohou konečně vyzkoušet dosud PS4 exkluzivní režim Spec Ops Survival mode. Nedlouho před naskočením do nového dílu, si tak mohou hráči dodatečně užít i obsah toho minulého.

Jelikož se jedná o už o rok starou záležitost, není nadarmo připomenout, že se někdejší oznámení vývojářů nesetkalo s přespříliš kladnou odezvou. Důvodem byl především výrazný nesouhlas hráčů s přítomností exkluzivního obsahu v situaci, kdy bylo již déle známo, že hra nabídne podporu cross-platform multiplayeru.

V tonto kontextu též neni od věci připomenout, že spolupráce se Sony, potažmo PlayStationem není u autorů Call of Duty nic nového. Koneckonců, není tomu zase tak dávno, co podobným způsobem došlo k exkluzivnímu vydání remasteru kampaně Modern Warfare 2.

Navrátíme-li se však k režimu, kterého se tato zpráva týká, ten konkrétně nabídne hráčům zážitek po vzoru režimu horda. Jinými slovy, Vy a další trojice hráčů budete společnými silami čelit stále sílícím vlnám nepřátel s cílem vydržet co nejdéle a maximálně vylepšit svou postavu. Režim Spec Ops Survival mode je na všech platformách dostupný od 1. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama