The Falconeer volá do boje v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Falconeer volá do boje v novém traileru

The Falconeer volá do boje v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 10. 2020 10:29
Reklama

Zatímco hlavního hrdinu hry The Pathless doprovází orel, The Falconeer zase sází na sokoly. Krom těchto krásných zvířat ale po obloze poletují i daleko děsivější tvorové, například draci. Poslední trailer upozorňuje, že brzy započne velkolepá bitva.

Vývojáři hru prezentují jako open-world, v němž jsou akcentovány vzdušné souboje. Vše se odehrává ve starodávném světě Great Ursee. Hráči budou mít na výběr hned z několika postav, s nimiž se pojí originální příběhová linie. Dění se patrně odvíjí od početných frakcí, s nimiž lze bojovat, nebo navazovat důležitá spojenectví.

Hlavním nosným prvkem jsou samozřejmě střety s nepřáteli. V roli ostříleného sokolníka se hráči musí vypořádat třeba s vivernou, okřídleným hmyzem a dalšími neřády. Výhodou mohou být speciální zbraně, brnění nebo mutageny, tím vším se dá opeřenec posílit.

Krom soubojů jde ale také o prozkoumávání světa, ať už vysoko v oblacích, nebo pod mořskou hladinou. Hráči natrefí na ztracené poklady, staré technologie a pozoruhodné tvory.

The Falconeer vyjde 10. listopadu na platformách PC, Xbox Series X/S a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama