Beyond Light vyžaduje stažení celého Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Light vyžaduje stažení celého Destiny

Beyond Light vyžaduje stažení celého Destiny

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 9. 2020 09:55
Reklama

Nejnovější expanze Destiny 2 s podtitulem Beyond Light bude vyžadovat opětovné stažení celé hry. Tento postup bude současně vyžadován napříč všemi podporovanými platformami. Změna se tak týká PC, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Jelikož si vývojářský tým Bungie plně uvědomuje, že někteří hráči mohou být limitováni rychlostí svého internetového připojení, rozhodli se následky svého rozhodnutí zmírnit alespoň redukcí místa, které hra při své instalaci vyžaduje. Instalační složka by tak nově měla zabírat něco mezi 59 až 71 GB, tedy přibližně 60 až 70 % dřívější hodnoty. Rozpětí mezi uvedenými velikostmi je dáno v závislosti na užité platformě.

Pakliže jste se při dosavadním čtení zamysleli, jak autoři redukce dat dosáhli, odpověď je taková, že se jednalo o kombinaci důmyslné optimalizace a také odstranění, respektive přesunu nepotřebného a nevyužívaného herního obsahu do tzv. Destiny Vault. Abychom se však vrátili k tématu, autoři spolu s výše uvedenou zprávou rovněž potvrdili, že pre-load expanze Beyond Light bude pro našince možný od časných ranních hodin 10. listopadu. Autoři posledními slovy dodávají, že půjde o přibližně 10hodinový náskok před oficiálním spuštěním hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama