ESO láká hráče na vydání DLC Markarth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ESO láká hráče na vydání DLC Markarth

ESO láká hráče na vydání DLC Markarth

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 9. 2020 09:05
Reklama

Vývojáři ze studia ZeniMax Online Studios oznámili při příležitosti završení eventu Dark Heart of Skyrim datum vydání nového DLC Game Packu pro The Elder Scrolls Online. Nejnovější přídavek Markarth zavede hráče do uliček hlavního města Dwemerů.

Pakliže se řadíte mezi skupinu hráčů, kteří křížem krážem procestovali takřka celý Skyrim, nejspíše si vzpomenete, že výše jmenovaná lokace, tedy metropole Markarth, byla k nalezení právě i v pátém dílu. Narozdíl od zbylých staveb dwemerské civilizace však tato městská zástavba nedlí v nejzazších hlubinách Skyrimu, ale naopak na povrchu, konkrétně v regionu Reach. Právě do této oblasti se v novém příběhu vydáme, přičemž nová dějová linie má nést přímé napojení na již zmíněnou linku Dark Heart of Skyrim.

Novinkou má též být přidaná aréna Vateshran Hollows, která nabídne výzvu v podobě náročných bossů, skrytých pokladů, pastí a také možnost odemknout více cest k cíli. Zajímá-li vás však čistě dějová linka, můžete úvod do příběhu DLC Markarth vyzkoušet již nyní. Nutností je pouze vlastnění hry a aktivace prologu v in-game obchodu.

DLC Game Pack Markarth bude zdarma dostupný pro všechny předplatitele služby ESO Plus. Datum vydání PC a Google Stadia verzí bylo stanoveno na 2. listopadu. Majitelé PlayStationu 4 a Xboxu One se pak dočkají o týden déle, konkrétně 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama